Chamber of Commerce: 51171805   -   Account Rabobank: NL86RABO0158303962


Fundraising of New Year's Dive 2014 was worth while!
's-Hertogenbosch, 14 February 2014
Voor de tweede keer is er door Kumbatio meegedaan aan de Nieuwjaarsduik. Door de mooie opbrengst die de eerste keer door 4 vrijwilligers bij elkaar is verzameld, was het eigenlijk de bedoeling om dit jaar met een groep van 10 vrijwilligers deze duik te gaan doen om een veelvoud van het eerste bedrag op de halen (€1500,-). Helaas is dit er door gebrek aan tijd niet van gekomen om dit te organiseren...

Anneloes Dirks en Yvette Boltze zijn daarom dit jaar met z'n tweetjes de uitdaging aan gegaan. Het weer was dan niet zo koud en daarmee het water ook niet, maar de wind was om te snijden en het water was 7 graden Celsius. Toch niet echt een warm bad!!

Anneloes en Yvette zijn flink gaan 'shoppen' bij vrienden, familie, collega's en bekenden om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Het zag ernaar uit dat Yvette door haar flinke verkoudheid alsnog moest afhaken. Echter door de geweldige opbrengst heeft zij dit niet kunnen accepteren en is op 1 januari 2014 samen met Anneloes naar Scheveningen gegaan. De 10.000 kaartjes voor deze Nieuwjaarsduikgelegenheid waren binnen 3 kwartier uitverkocht... Gelukkig konden zij nog net kaartjes bemachtigen en stonden zij 10 minuten voor het startschot van 12.00u op het strand.

Kleren uit, spandoek van Kumbatio mee en gaan!!

Het was meer dan de moeite waard om dit ijskoude water te trotseren!! Deze ludieke sponsoractie heeft namelijk:

€ 2400,- opgeleverd!!!

We willen iedereen die gesponsord heeft hartelijk bedanken!!

Iedereen die deze uitdaging ook aan wil gaan om mee te helpen aan minimaal het dubbele bedrag volgend jaar, kan zich al opgeven via het contactformulier!!

back >>
New Year's Dive Scheveningen 2014

Vision, mission & goals


Sponsor a child
  
Volunteers wanted for
Kenyan orphanage


All rights reserved © 2010 - 2018 Kumbatio Foundation Netherlands