KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Missie 'auto' voor Kiota geslaagd!
's-Hertogenbosch, 21 mei 2016
De oprichter van Kumbatio is weer een maand in Kiota geweest om daar enkele zaken te regelen ter voorbereiding op The Kiota Dream en natuurlijk op en top te genieten van het leven in Kiota! 

Zoals al een tijd bekend is, waren we op zoek naar fondsen voor de aankoop van een auto. Dit was zeer wenselijk om geheel onafhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is gevaarlijk en kan niet het gemak geven van een eigen auto die je meteen kan gebruiken als dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin een van de kinderen ziek is, acuut naar het ziekenhuis moet, maar ook voor het doen van de 2-maandelijkse boodschappen. Daarnaast kan de manager makkelijker zakelijke afspraken nakomen en kunnen we zelf vrijwilligers van het vliegveld ophalen. 

Om zo snel mogelijk van dit gemak te proeven, is er als allereerste gekeken naar de auto die al uitgezocht was door onze vaste taxichauffeur. En het was meteen raak!
Het is een Toyota Corolla geworden (de meest gereden auto in Kenia, dus ook makkelijk voor onderdelen) waarmee de missie geslaag is! We hebben de auto zo snel mogelijk voorzien van de logo's van de sponsoren hiervan: 

Aurora-Kaas

Kringloopwinkel De Spullewaard


* Sienna Rodrigues (UK)


De kinderen wisten niet wat ze zagen en vonden het helemaal geweldig!! 

SPONSOREN, HARTSTIKKE BEDANKT VOOR HET MOGELIJK MAKEN VAN DEZE AANKOOP! 

terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland