KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Lena Muller organiseert succesvol terugkom-feestje!
's-Hertogenbosch,  7 april 2016
Lena Muller heeft 6 weken doorgebracht bij Kiota waar ze een ongelooflijk mooie tijd heeft gehad. Om dit met zoveel mogelijk mensen te delen, heeft ze zondagmiddag 3 april haar hele familie uitgenodigd, vrienden van de familie, eigen vrienden en klasgenoten in het Mariapaviljoen in het centrum van 's-Hertogenbosch. 

Naast de erg gezellige sfeer met wat hapjes en drankjes, ging de aandacht natuurlijk vooral naar Lena zelf die steeds weer in geuren en kleuren haar verhaal aan zoveel mogelijk mensen probeerde te vertellen ondersteund met foto's die via de beamer op de muur werden geprojecteerd. 

Om haar verhaal nog meer te kunnen overbrengen, heeft ze tot twee keer toe een speech gehouden. Dat haar verblijf haar diep geraakt heeft en ze deze prachtige ervaring nooit meer zal vergeten, bleek wel uit haar worden waarbij tranen over haar wangen rolden waarbij ze zei dat ze nooit kan uitleggen "hoe Edward lachte en Charles mij aankeek"... Ze trok het hele publiek met zich mee en menigeen moest ook een traantje wegpinken. Een geboren wereld-vertelster! 

Ook had zij iedereen gevraagd Kiota te steunen door vierkante meters land te kopen voor "The Kiota Dream". Dat iedereen dit graag deed, bleek wel uit de opbrengst van alleen al deze middag: ze heeft rond de €1000 weten op te halen, wat betekent dat er 300m² zijn bijgekocht! En de teller staat nog niet stil! 

Lena, familie, vrienden van familie, vrienden van Lena en klasgenoten, 

Namens alle kinderen en medewerkers van Kiota en Kumbatio,

HARSTIKKE BEDANKT!! ASANTE SANA!! terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland