KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Nieuw bestuurslid
's-Hertogenbosch, 31 januari 2016
Ja, ja het kan zomaar gebeuren dat je met Kumbatio in contact komt, je naar het sponsordiner gaat, vervolgens meer ziet over wat er gebeurt achter de schermen en hoe het met de kinderen van Kiota gaat.... Op een dag besluit je naar Kenia te gaan om alles met eigen ogen te zien. En dan... kan je het niet meer loslaten! 

Dat overkwam Sandra van Kasteren die in het afgelopen jaar behoorlijk betrokken is geweest als vrijwilliger. Steeds meer zaken pakte ze op, steeds meer ging ze meedenken over hoe ze structureel iets aan Kumbatio kan bijdragen. Niet financieel, maar taak- & beleidgericht! En dát hebben we nodig! Mensen die echt betrokken zijn met Kiota en van daaruit zich met hart en ziel willen inzetten!

Kumbatio verwelkomt Sandra dan ook van harte als nieuw bestuurslid! 

Hieronder verwoord Sandra nog even zelf waarom ze zo graag iets wil betekenen voor Kumbatio:

"In april / mei 2015 ben ik naar Kiota Children's Home geweest. Daar heb ik kennis gemaakt met Shawn (manager), Wilson (huisvader), Rhoda, Priscilla en Florence (huismoeders) en natuurlijk de kids. Dit heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt.
Na mijn verblijf van vier weken in Kiota kwam ik tot de conclusie dat ik deze volwassenen en kinderen niet zomaar los kon en wilde laten. Vandaar dat ik me op vrijblijvende basis ben gaan inzetten voor Stichting Kumbatio Nederland. Na dit een half jaar gedaan te hebben, was het tijd voor de volgende stap: bestuurslid worden. Hiermee kan ik een meer structurele bijdrage geven aan de stichting en daarmee aan Kiota Children's Home. 
Het mooie aan deze stichting vind ik het kleinschalige karakter. Je weet voor wie je het doet: voor die 20 kinderen in dat weeshuis in Thika, Kenia. Die kinderen die het superhard nodig hebben dat we ons inzetten voor hen. Zij hebben stuk voor stuk een hele moeilijke en slechte start van hun leven gehad. Nu in Kiota Children's Home kunnen ze een mooie doorstart maken. Dit gaat echter niet vanzelf. Daar is passie, inzet en geld voor nodig. Ik ga me voor de volle 100% inzetten om met de andere bestuursleden en ambassadeurs van Stichting Kumbatio Nederland iets te blijven betekenen voor deze kinderen." 


terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland