KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Nieuwjaarsduik 2016
's-Hertogenbosch, 15 december 2015

Beste allemaal!

Het is weer zover! De Nieuwjaarsduik voor Kumbatio!

De reden van deze keer is dat we ernstig verlegen zitten om een vervoersmiddel. We zijn nu volledig afhankelijk van het openbaar vervoer. Dit openbaar vervoer is ook nog eens niet veilig. Dus als we een eigen vervoersmiddel hebben, kunnen we eenvoudig en veilig:

  • de kinderen naar een dokter/ziekenhuis/tandarts te brengen als dat nodig is
  • de wekelijkse en maandelijkse boodschappen voor het hele weeshuis doen
  • vrijwilligers ophalen en terugbrengen naar het vliegveld (ipv door een taxi)
  • afspraken makkelijker nakomen als er iets besproken moet worden met andere organisaties, donateurs, bestuursvergaderingen en NGO-bijeenkomsten

We hebben begroot op €7.000,- voor een tweedehands auto of pick-up. Hiervan is er €3.000,- al gedoneerd door Aurora Kaas en we hebben dus nog €4.000,- nodig. Om dit weer een beetje aan te vullen, willen we de Nieuwjaarsduik gaan inzetten waar ik met een aantal anderen in Scheveningen aan mee ga doen. Door allerlei omstandigheden zijn we dit jaar veel later begonnen met het aankondigen dan andere keren, maar we willen toch alles op alles zetten om extra geld binnen te halen. Daarom is mijn vraag:

WIL JE ONS SPONSOREN OMDAT WE ZO GEK ZIJN HET IJSKOUDE NOORDZEEWATER IN TE SPRINGEN VOOR KIOTA CHILDREN’S HOME IN KENIA?

En als je wil sponsoren en je weet niet hoeveel dat zou moeten zijn, de bedragen liggen tussen de €5,- en €50,-. Maar mag ook meer natuurlijk…  

Je kan het bedrag overmaken op bankrekening NL86RABO 0158 303 962 t.n.v. Stichting Kumbatio

Ik ben benieuwd!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland