KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Het verhaal van Sandra van Kasteren in Kiota!
's-Hertogenbosch, 17 oktober 2015

Jambo, ik ben Sandra van Kasteren en ik ben dit jaar 4 weken (mei-juni 2015) in Kenia geweest. Ik volg Kumbatio al een paar jaar, ben al meerdere keren bij het sponsordiner geweest en heb dit jaar ook op de boekenbeurs in Den Bosch gestaan. Ook heb ik al eerder plannen gehad om naar Kiota te gaan. Dit jaar is het er dan ook echt van gekomen. 

Mijn ervaring in Kenia kan ik in één woord omschrijven: Wauw!

Wauw, wat is de Kiota family een prachtige familie. Dankbaar voor alles, voor de kleinste dingen. Iedere dag eten hebben is al iets om dankbaar voor te zijn. Ik heb in die vier weken geen kind horen zeggen dat hij/zij het eten niet lekker vond. 

Wauw, wat ontzettend mooi om iedere dag die blije, vrolijke gezichtjes om je heen te zien. Zeker gezien de achtergrond van de kinderen is dit zo bijzonder en een teken dat ze het heel goed hebben in Kiota.  

Wauw, wat een betrokkenheid en liefde tonen de volwassenen voor de kids. Ze geven de kinderen een veilig en warm thuis, wat zo belangrijk voor ze is. 

Wauw, wat kunnen wij in Nederland nog veel leren van Kenia: blij zijn met de kleine dingen, tevreden zijn, hakuna matata.

Wauw, wat kan Kenia nog veel leren van ons: veiligheid en regels in het verkeer, geboortebeperking en (in ieder geval een beetje) nadenken over de toekomst. 

Wauw, wat is het een bijzondere ervaring om niet als toerist in het buitenland te zijn, maar onderdeel te worden van de samenleving. 

Wauw, wat is Kenia een prachtig land. Het landschap, de dieren, de mensen. 

In de laatste week van mijn verblijf is Marc, mijn man, ook nog naar Kenia gekomen en zijn we samen met Wilson en Florence naar Masai mara geweest. Een prachtige trip en heel bijzonder om Wilson te zien in het gebied waar zijn roots liggen. 

Wauw, wat heb ik genoten van mijn verblijf in Kiota en ik ben blij dat ik alle kids, Shawn, Rhoda, Florence, Priscilla en Wilson heb leren kennen. 

Kwaheri!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland