KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Sponsordiner 2015 wederom een succes!
's-Hertogenbosch,  4 oktober 2015

Het is alweer 2 weken geleden dat op zaterdag 19 september het sponsordiner werd gehouden om het voedselbudget voor 2016 bij elkaar te krijgen voor Kiota. Na een enorme voorbereiding van ongeveer 8 maanden, was het dan weer eindelijk zover!

De lokatie was wederom door de prettige samenwerking bij De Lachende Vis in Empel. Daarnaast werd de afdeling 'restaurant' weer volledig vrijwillig opgepakt door Cor Burgerhof (chefkok), Wouter Burgerhof (kok), Mayke Burgerhof (bediening), Cindy Olfers (coördinator bediening), Evy, Avelon, Ruud, Robin, Rick, Sean en Rens (keuken en bediening) wat allemaal heel professioneel, soepel en gezellig verliep! 

Het stukje Afrikaans entertainment werd gedaan door Vimbai Zimuto die met haar geweldige zang een prachtig stukje muziek heeft neergezet! Aan elk liedje hing haar persoonlijke verhaal die ze vertelde aan het publiek voordat ze akoestisch (op z'n Afrikaans werd er een microfoon geregeld...) begon te zingen met ondersteuning van haar pianotrommel (mbira dzavadzimu).

Verder hadden we een veiling die ludiek werd ingezet door onze veilingmeester Maurice Ott met de verkoop van een wollen speelgoedschaap die geveild werd voor €40! Verder zijn er enkele beeldjes en schilderijen geveild met als klapper op de vuurpijl 2 huiskamerconcerten door ons aspirant-bestuurslid Tessa van Genderen! 

Natuurlijk werd er ook een presentatie gegeven over het reilen en zeilen van Stichting Kumbatio Nederland en Kiota Children's Home, waarbij ook een filmpje werd getoond van het dagelijks leven in Kiota waar je de kinderen kon zien spelen, zingen, huiswerk maken en klusjes doen. Hierdoor kreeg iedereen die aanwezig was wat meer gevoel bij waar Stichting Kumbatio voor staat. 
Daarnaast stond ons Keniaanse winkeltje er weer met tal van sieraden, schaaltjes en schilderijdoeken uit Kenia die je kon kopen.

Na een heerlijk bereid 5-gangen diner door onze koks, werd de avond afgesloten met een onverwachte, geweldige verrassing van Janny & Harry ten Dam die een eigen kaasbedrijf hebben, Aurora Kaas. Zij zijn al een tijdje begaan met onze kleinschalige stichting en zetten zich met hun bedrijf in om inkomsten te genereren. Door te netwerken over Stichting Kumbatio binnen hun bedrijfsnetwerk worden kazen verkocht waarbij een bepaald percentage naar Stichting Kumbatio gaat.
Deze avond hebben ze het eerste deel van de opbrengst overgedragen aan Yvette Boltze, oprichter van Stichting Kumbatio. Zeer blij verrast nam ze de cheque in handen met een bedrag van €3000!! Een geweldige, geweldige bijdrage welke naar een specifieke kostenpost gaat. Hartstikke bedankt!!

Het sponsordiner was zoals je leest wederom een geweldig succes! De opbrengst van deze avond náást de ontvangen €3000 was €4100!! 

Zoals gezegd, volgend jaar zullen we meer gasten hebben als iedereen weer één of twee vrienden, familieleden of collega's extra meeneemt. En wie weet past het dan niet meer in De Lachende Vis aangezien we nu al aardig aan het maximale van 75 gasten zitten. Zegt het voort, zegt het voort!

Namens Stichting Kumbatio Nederland en Kiota Children's Home gaat onze dank uit naar Mario van Lith (eigenaar De Lachende Vis), Cor Burgerhof (chefkok van deze avond), Wouter Burgerhof (kok), Mayke Burgerhof (bediening) en Cindy Olfers (coördinator bediening) en het vrijwillig ingezette personeel van De Lachende Vis: Evy, Avelon, Ruud, Robin, Rick, Sean en Rens.
Ook wil ik vrijwilliger Sandra van Kasteren bedanken voor het oppakken van wat neventaken zoals het maken van het bedankje voor de gasten. 
Dan natuurlijk ook Vimbai Zimuto die een geweldig stukje muziek heeft neergezet! Verder ook bloemist Greenstyling voor de prachtige gesponsorde boeketten en slagerij Frans Knobbout uit Uden die het vlees van deze avond volledig heeft gesponsord! 

En niet te vergeten: de vrijwillige veilingmeester en alle gasten die hierbij aanwezig waren! Dankzij jullie allemaal hebben we het voedselbudget zo goed als rond voor 2016!!!!

Hieronder staan enkele foto's, maar voor een volledige foto-impressie verwijs ik je naar de pagina van Stichting Kumbatio op Facebook!

Tot volgend jaar!! terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland