KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Wil jij ook een kind persoonlijk sponsoren?
's-Hertogenbosch, 29 mei 2015
Na een lang traject van het vinden voor persoonlijke sponsoren voor de kinderen, hebben we fase 1 van dit traject nu afgerond:
alle kinderen hebben nu minimaal 1 of 2 sponsoren. Dat was onze eerste doelstelling. 
Op de dag van vertrek (afgelopen zondag 24 mei) van onze voorzitter Yvette Boltze vanuit Kiota terug naar Nederland is het goeie nieuws binnengekomen vanuit Australië om het laatste kind te sponsoren wat nog niet geheel gesponsord was. Dit vonden de kinderen natuurlijk geweldig!! We hebben hiermee ook weer een mijlpaal bereikt!

We starten nu de tweede fase en dat is meer sponsoren voor de kinderen vinden, zodat de lopende kosten van Kiota volledig gedekt zijn met vaste, vertrouwde sponsoring. Hiermee hebben de kinderen meer zekerheid op een gezonde en mooie toekomst! Er hebben verschillende mensen al gevraagd of ze een kind kunnen sponsoren, waaruit blijkt dat het Kumbatio-Kiota netwerk steeds groter wordt met mensen die de kinderen een warm hart toedragen. Hier zijn we erg blij om! 

Bij het persoonlijk sponsoren van een kind, bouw je een relatie met hem of haar op door het over en weer versturen van brieven/tekeningen en post. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de schoolresultaten en hoe het met hem of haar gaat. Je krijgt er dus daadwerkelijk wat voor terug! 

Op de website is te zien welke kinderen gedeeltelijk gesponsord zijn en dus nog op zoek zijn naar een andere sponsor. We hopen natuurlijk dat we met z'n allen zo spoedig mogelijk ervoor kunnen zorgen dat Kiota een stevig fundament heeft, zodat we samen verder kunnen bouwen!

HELP JIJ MEE?

terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland