KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Het was een mooi 2014! Bedankt!
's-Hertogenbosch, 23 december 2014

We willen iedereen graag bedanken die dit jaar iets – op welke manier dan ook - heeft bijgedragen aan Kumbatio, zodat we samen de kinderen van Kiota hebben kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften.  Zo zijn er sponsoractiviteiten opgezet in samenwerking met vrijwilligers. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor een bepaalde activiteit heeft hieraan ook bijgedragen waar wij dan ook erg dankbaar voor zijn.  

Ook zijn er kleine en grote particuliere sponsoren die maandelijks of jaarlijks een donatie doen om hiermee in het jaarlijkse budget voor Kiota te kunnen voorzien. Daarnaast zijn er mensen die een kind sponsoren waarmee ze dan ook daadwerkelijk contact hebben. Dit is een hele unieke groep sponsoren, omdat zij én financieel een behoorlijke periodieke bijdrage doen in de jaarlijkse kosten én daarnaast veel binding opbouwen met de kinderen en dan met name het kind dat zij sponsoren.

Er zijn nog 5 kinderen die geen sponsor hebben, dus mochten jullie vrienden, familie of collega’s weten die het leuk vinden om op deze manier hun steentje bij te dragen, laat het ons weten!  

Verder willen we de mensen bedanken die hun verjaardag vierden of de geboorte van hun zoontje of dochtertje en die daarvoor geen eigen cadeautjes wilden, maar een donatie voor Kumbatio! Een prachtig gebaar!

 Ook de Toppers uit St. Michielsgestel die tweemaal opgetreden hebben voor Kumbatio, willen we hartelijk danken!  

Tenslotte zijn we organisaties die wat grotere donaties geschonken hebben heel erg dankbaar! Dit afgelopen jaar gaat onze dank uit naar Golfvereniging De Pettelaar, de Rabobank, de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vereniging Vincentius waarvan we na het afronden van de boekenbeurs begin februari weten wat de definitieve opbrengst en dus de donatie aan ons zal zijn. Hiervoor willen we de vrijwilligers alvast bedanken die hieraan meewerken.  

Eén ding staat vast: zonder jullie allemaal hadden we de kinderen van Kiota nooit zo’n mooi leven kunnen geven als dat ze nu hebben! Het voelt erg goed dat jullie vertrouwen in ons hebben gehad dit jaar om hier samen voor te zorgen. We hopen dan volgend jaar ook met jullie verder te gaan en de kring rondom Kumbatio wellicht uit te breiden! 

Rest ons nog één laatste wens namens Kumbatio, de medewerkers en manager van Kiota en natuurlijk alle kinderen:  

Hele fijne Kerstdagen en een heel mooi 2015 waarin we hopelijk met elkaar het ingeslagen pad verder kunnen bewandelen! (zie Kerstkaart in de bijlage!)terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland