KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Verjaardagsfeest met Makali Sounds voor Kumbatio!
's-Hertogenbosch,  9 december 2014
Het is alweer even geleden, maar door de drukke bezigheden van Kumbatio om te zorgen voor fondsen voor Kiota Children's Home en het verblijf in Kenia is het er niet eerder van gekomen dit bericht te schrijven.
En of het nou even geleden is of niet, deze actie verdient alle aandacht!

We kregen een aantal maanden terug een telefoontje van Peti Van Rooij-Elberse, omdat zij voor haar zestigste verjaardag geen cadeaus wilde, maar zij wilde geld inzamelen voor Kumbatio in samenwerking met Makali Sounds waarvan de bandoprichter Keniaans is en waarin haar zoon Niels als drummer speelt. Deze band is bij de oprichtster van Kumbatio goed bekend en ze was zeer blij verrast. Ze werd zo enthousiast dat ze haar plannen van vertrek naar Kenia met een week had uitgesteld om erbij te kunnen zijn!

De datum waarop het feest namelijk plaatsvond was 18 oktober. Er werd een grote, aantrekkelijke Kumbatio-geldbox op het podium neergezet waar alle gasten hun donatie in konden gooien.

De gasten hadden het prima naar hun zin, maar toen Makali Souds ging optreden zat de sfeer er meteen goed in. De leden van de band komen uit de landen Kenia, Nigeria, Brazilië, Nederland en recentelijk een zangeres uit Zimbabwe. Deze samenstelling zorgt natuurlijk voor feestelijke muzikale Afro-ritmes en ze wisten met veel passie van de avond een waar feest te maken waarbij gedanst en gezongen werd!

We kunnen terugkijken op een geweldig feest met een geweldige band en een prachtige opbrengst voor onze stichting!

We willen namens Kumbatio en Kiota's Children's Home Peti, Makali Sounds en alle gasten dan ook bij deze hartelijk bedanken!


ASANTE SANA!!!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland