KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Dank aan alle nieuwe sponsoren voor de kinderen!
's-Hertogenbosch,  7 december 2014
Yvette Boltze (Oprichter Kumbatio) is weer bijna 2 weken terug van een verblijf van weken in Kenia. De kinderen van Kiota waren erg blij toen ze het nieuws vertelde over dat er weer 7 kinderen zijn gesponsord bovenop de anderen die al gesponsord waren! 
Het is voor de kinderen steeds weer erg spannend om te weten wie hun persoonlijke sponsoren zijn. Ze hebben enkele keren per jaar via een brief en foto's contact met hun sponsoren, maar ook vice versa. Het kind kijkt er ook altijd weer naar uit om post te ontvangen! Jouw sponsorkind is dus echt een beetje je kind, omdat je er een band mee opbouwt en natuurlijk de mogelijkheid hebt het kind op te zoekenin Kiota! Dat is natuurlijk helemaal een mooie kans!

Sommige sponsoren kennen de kinderen van Kiota, omdat ze er als vrijwilliger zijn geweest. Dan heb je nog meer gevoel bij je sponsorkind. We proberen ook Skype te introduceren, om kind en sponsor nog een stukje dichterbij elkaar te brengen. Het netwerk is echter niet goed te vertrouwen in de verbinding, dus we willen ons nog even goed oriënteren wat de mogelijkheden zijn.

Maar dat terzijde!

Er zijn nog 5 kinderen die nog geen sponsor hebben. Dus mocht je een kind willen sponsoren, meld je dan aan via het contactformulier! Meer informatie over het sponsoren van een kind kan je lezen onder "Hoe te sponsoren?" of onder "Sponsor een kind

We hopen dat we de laatste 5 kinderen ook blij kunnen maken! 


terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland