KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Geslaagd sponsordiner 2014
Schiphol, 19 oktober 2014
Met een zaal gevuld met 70 gasten is het sponsordiner van 11 oktober weer zeer geslaagd geweest! Voor de tweede keer heeft Mario van Lith, eigenaar van de Lachende Vis een zaal beschikbaar gesteld waar wij hem zeer dankbaar voor zijn! Samen met de 2 koks Cor en Wouter Burgerhof die een heerlijk 4-gangendiner hadden bereid, is deze avond een groot succes geworden. 
Natuurlijk mogen we niet de inzet van het serveren vergeten wat gedaan is door Nienke Burgerhof, Thijs Bugerhof en Mayke Burgerhof en 2 personeelsleden van de Lachende Vis, Karlijn en Ruud onder coördinatie van Cindy Olfers. 

Tijdens deze avond is een video getoond van onze manager in Kiota, Shawn Mbugua, die geinterviewd werd in dit filmpje. Dit filmpje is terug te zien op YouTube en Facebook. Ook was er een rondleiding te zien in en rond Kiota. Verder heeft de avond een muzikale invulling gehad door onze singer-songwriter Nick van Wijk. Hij heeft een jaar geleden een maand in Kiota doorgebracht en heeft enkele liedjes door en voor de kinderen geschreven, waaronder een inhoudelijk mooi beschreven lied over de achtergrond van de kinderen. 

Verder is er weer een veiling geweest en was het mogelijk om Keniaanse sieraden, schalen, mandjes, slippers, beelden etcetera te kopen bij ons kraampje wat altijd weer een gezellig Keniaans sfeertje geeft.

Al met al een gezellige en geslaagde avond met een opbengst van ongeveer 4000 euro!

Wij willen iedereen die hieraan bij heeft gedragen hartelijk danken namens Kumbatio en Kiota! 
terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland