KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Netwerkvergroting voor groentewinkel Kiota
's-Hertogenbosch, 16 augustus 2014

Zoals de meesten al weten organiseren we 11 oktober een sponsordiner in Empel/'s-Hertogenbosch, zal de spinningmarathon er weer aankomen en al snel breekt 1 januari 2015 aan voor onze Nieuwjaarsduik. We zijn op allerlei manieren bezig om geld binnen te halen voor ons weeshuis Kiota in Kenia. 

In die tussentijd zijn we aan het proberen om geld bij elkaar te krijgen voor onze groentewinkel. Sinds november heeft Kiota een eigen moestuin met voldoende voedsel voor Kiota zelf, maar daarnaast ook een behoorlijke hoeveelheid groenten om te verkopen. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om eieren te verkopen van de kippen die we hebben. Op deze manier helpen we Kiota aan een stukje zelfvoorzienendheid en werken ze zelf ook voor wat inkomsten. Dát is natuurlijk een positieve stap!

 

Echter hiervoor hebben we een winkel nodig om te kunnen verkopen. Natuurlijk is deze winkel heel 'basic', maar is het wel nodig! Hiervoor hebben we een 'crowdfundingactie' openstaan. Dit wil zeggen dat je binnen een bepaalde tijd geld moet zien binnen te halen met promotie van deze actie. Dit loopt via een officiële crowdfundingssite met als missie: alle beetje helpen! Ons eindbedrag is €2000,-. Dit moeten we halen binnen 60 dagen. Maarrrrr.... we hebben nog maar 25 dagen en we zitten pas op €70,-..... Het loopt dus niet zoals we gedacht hadden. 


Ik wil proberen middels deze mail ons netwerk te vergroten en wil jullie daarom vragen deze mail door te zetten binnen jullie eigen netwerk, maar je mag natuurlijk ook zelf een donatie te doen.Via deze site kan je ons plan lezen: 


https://www.onepercentclub.com/en/#!/projects/shop-for-childrens-home-kenia


 

Alvast bedankt!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland