KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Vrijwilligers gezocht!
's-Hertogenbosch, 19 februari 2011
We hebben het druk als stichting: naamsbekendheid op allerlei manieren creeëren, artikels schrijven, netwerken, beleidsplan schrijven, zaken regelen met de belastingdienst, zaken goed afstemmen, presentaties maken, informatie zoeken, brieven schrijven, ideeën uitwisselen, boodschappen laten brengen naar het weeshuis, emails beantwoorden, acties en activiteiten bedenken.... en uitvoeren..... En vooral aan dat laatste komen we niet aan toe, terwijl dat net hetgeen is het weeshuis nodig heeft!

Op de website staat dat je vanaf 1 maart je als vrijwilliger voor het weeshuis kan opgeven. En dat kan inderdaad! Juist nu hebben de kinderen extra steun zo hard nodig! Je kan meer hierover lezen onder "Vrijwilligerswerk".

Daarnaast kan je je ook opgeven als vrijwilliger binnen Nederland om mee te helpen met het opzetten en uitvoeren van allerlei acties en activiteiten. Als je zelf daar al ideeën over hebt, welkom! Je kan van alles bedenken: sponsorlopen, sponsorfietstochten, schoolacties, rommelmarkten, verkoopacties of echte acties zoals "Voor 1000 euro scheer ik mijn hoofd kaal!". Bedenk het maar!!!

Verder zoeken we ook vrijwilligers die het leuk vinden om bedrijven te benaderen die ons éénmalig of structureel willen sponsoren.

Dus mocht je de kinderen en het personeel van CRC willen helpen om weer een gezond leven op te bouwen, meld je dan aan via Contact


terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland