KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Heerlijk, in elk geval weer fris water!
's-Hertogenbosch, 23 januari 2011

De sponsoractie "Nieuwjaarsduik 2011" heeft meer opgebracht dan we dachten: ongeveer € 1800,-!!
Dit is zó goed aangeslagen dat we volgend jaar opnieuw deze actie gaan doen, maar dan met minimaal 10 deelnemers. Rond november zal er de mogelijkheid zijn om je in te schrijven voor deze actie. Maar dat is té  ver weg om het daar nu over te hebben.

Dus... Terug naar het nu!

Met de €1800,-  zijn de volgende dingen gedaan:
- het water is weer aangesloten
- aanschaf brandhout om op te koken
- zakken rijst, meel en groente zijn ingeslagen
- klein salaris gegeven
- gedeeltelijke aflossing van medische schulden

Dat het water weer is aangesloten is het belangrijkste. Zonder water geen leven; mét water dus wel! Dat geeft CRC weer kracht, en ook ons als stichting. De kraan kan weer opengedraaid worden, er kan weer een heerlijke verse mok water gevuld worden om van te drinken (al moeten wij Westerlingen dat niet doen als we daar zijn!!), er kan weer gekookt worden, de kinderen en personeelsleden kunnen zich weer makkelijker wassen, het weeshuis zelf kan weer schoongemaakt worden en de kleding kan weer gewassen worden. Zo realiseren we ons weer hoe belangrijk water is!! 

De volgende sponsoractie staat weer op de planning. Maar van alleen acties gaan we het niet redden. Dus we zijn bezig om het MKB te benaderen. Hoe dat verloopt, lees je in het volgende bericht! Dan lees je ook meer over onze volgende sponsoractie!

Wederom:
Asante sana!!terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland