KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Afvallen voor het goede doel!
's-Hertogenbosch,  6 april 2013

Wim van Vessem zal later in dit jaar naar Kenia gaan om te gaan klussen, helpen, voetballen en spelen met de kinderen in Kiota. Voor o.a. het aanschaffen van gereedschappen en klusmaterialen is Wim eens gaan uitzoeken of er misschien mensen zouden zijn die hem voor dit project willen sponsoren.  En gelukkig  heeft hij veel vrienden, familie, verenigingen, kennissen uit Sint-Michielsgestel  die hem hier graag bij willen steunen!

Wim heeft een actie bedacht waarbij het mes aan twee kanten snijdt! Johan van Breugel, Ad van de Ven en Paul de Keijzer zijn namelijk fanatiek aan het afvallen. Voor elke kilo die zij eraf krijgen, worden ze gesponsord! Ze zijn met de carnaval begonnen en al goed op weg, want het gewicht daalt nog steeds. Ze blijven doorgaan met het afvallen voor Wim en Kumbatio tot 6 juli 2013. Op die dag  wordt er een leuk eindfeestje gevierd.  

Wil je deze mannen aanmoedigen en sponsoren stuur dan een berichtje naar h.palte@home.nl.  Wil je volgen hoe ze het doen  ga dan naar http://www.bokkendonk.nl/afvallen-voor-kumbatio.html ! 

Deel het bericht op Facebook en Twitter om Wim en de drie afvallers te helpen!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland