KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Sinterklaas helpt de kinderen van Kiota
's-Hertogenbosch, 11 november 2012

Dit jaar gaat Sinterklaas ook naar De Lachende Vis in Empel. Hij heeft daar een hele speciale reden voor! Sinterklaas heeft namelijk ook besloten de kinderen van Kiota te helpen. Daarom heeft hij De Pietenband ingeschakeld voor zijn komst in De Lachende Vis. Deze jonge en muzikale pieten weten er een feestje van te maken! Daarnaast zijn er allerlei Pietenspelletjes waar alle kinderen aan mee kunnen doen en zal er een DJ aanwezig zijn die het nog gezelliger zal maken. Verder zal het dansteam komen van Van Gent Sportschool  om een spectaculaire Hip-Hop demo te geven en een echte Sinterklaasdans te laten zien. Het team bestaat uit meiden van 11 t/m 16 jaar die al regelmatig in de prijzen zijn gevallen, zoals 3de plaats bij de Nederlandse Kampioenschappen! Dit mag je dus niet missen!

Natuurlijk heeft de Sint ook iets over alle kinderen te vertellen en mogen de kinderen op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet!

Naast al deze hulp zijn natuurlijk ook kinderen met hun ouders nodig om Sinterklaas en zijn pieten te verwelkomen en hen te helpen met het steunen van de kinderen van Kiota! Het bezoek van Sinterklaas in De Lachende Vis in Empel is van 10.30u tot 13.00u op zondag 2 december. De entree voor dit Sinterklaasfeest is € 7,50 voor kinderen en € 2,- voor ouders. De totale opbrengst van deze dag gaat naar Kiota! Dat zijn twee vliegen in één klap: de kinderen in Empel hebben een heel gezellig feestje met Sinterklaas en zijn pieten en de kinderen van Kiota krijgen hiermee weer steun om gezond en goed te kunnen leven! Da’s toch op een leuke manier nuttig bezig zijn?

Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan bij sinterklaas@kumbatio.org of bel naar Sinterklaas: 06-17038972.terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland