KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Het eerste geld is binnen!
's-Hertogenbosch, 16 december 2010
Elke keer als we als bestuur bij elkaar komen, proberen we acties te verzinnen om geld binnen te halen. Inmiddels hebben we onze eerste 2 kleine acties uitgevoerd: de maandelijke snuffelmarkt in de Brabanthallen en een actie via onze nieuwe sponsor Coneco (meet- en regeltechnisch bedrijf op het gebied van klimaatbeheersing) te Alblasserdam.

De maandelijke snuffelmarkt liep niet geheel zoals we gedacht hadden. Het is een immense markt van 2500 kramen! Aangezien de bezoekers vooral erop uit zijn om spullen voor een paar euro te kopen, werden spullen niet verkocht tegen de verwachte prijzen en daarom zelfs gewoon helemaal niet verkocht. De hele dag van 's morgen half 8 tot 16.30u hebben we onze spullen proberen te verkopen. Het was erg leuk om een keer gedaan te hebben, maar de opbrengst was niet om echt blij van te worden. Op het eind van een vermoeiende dag hadden we na aftrek van kraamkosten en parkeerkosten €120 over.

Ach, ja alle beetjes helpen en aldoende leren we de wegen wel te vinden!

Hierna heeft Coneco een loterij gehouden binnen hun bedrijf voor onze stichting. Hiermee is een bedrag van € 302 binnengehaald!!! Dat is helemaal geweldig!! En aangezien Coneco meer voor ons wil gaan betekenen, verdienen zij natuurlijk hun logo onder het kopje "Huidige sponsoren"! Coneco bedankt!

De kop is er in elk geval vanaf en we gaan druk door met het opzetten van acties en het vinden van donateurs!

terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland