KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


We zijn vanaf NU 100% bereikbaar!
's-Hertogenbosch, 18 november 2010
Alle officiële zaken hebben stiekem nog wat voeten in de aarde gehad, maar vanaf NU zijn we 100% bereikbaar en hebben we de fundering gelegd:
  • we zijn te vinden bij de Kamer van Koophandel 
  • we hebben een postbusadres 
  • we hebben een emailadres
  • we hebben een website 
  • en... niet onbelangrijk... we hebben een bankrekening!
Ik vind het helemaal geweldig en ongelooflijk spannend! Het gaat hier vooral om het kindertehuis CRC weer gezond te maken. Dat gezond maken komt neer op het zorgen voor voldoende voedsel voor de kinderen en de werkers, soepel lopend onderwijs, kleding voor de kinderen zonder scheuren, fijne bedden, water, electriciteit en goede medische voorzieningen. 

En daar is geld voor nodig en ondersteuning op lokatie om alles goed te kunnen organiseren.

Er zijn vele ideeën om het het kindertehuis ook te leren meer zelfvoorzienend te laten zijn. Op dit moment wordt er met medewerking van andere vrijwilligers aan een hanenproject gewerkt bijvooorbeeld waarmee over een week of 6 inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Maar daarnaast kunnen wij hier in Nederland leuke acties opzetten om geld in te zamelen en willen ook scouting, scholen en verenigingen hun bijdrage leveren met allerlei acties. Verder is het natuurlijk mogelijk om als particulier of bedrijf een donatie te geven.

Al met al, het is fantastisch om te zien hoe anderen zich willen inzetten voor de (financiële) steun hierin! En op dit moment is dat ook hoog nodig, omdat we zo snel mogelijk een bedrag van €5000,- bij elkaar moeten zien te krijgen om alle kinderen, de werkers en het bestuur aldaar weer een gevoel van vertrouwen in de toekomst te geven na een niet zo rooskleurig verleden. We zijn nu dan ook allerlei wegen aan het bedenken om dit geld binnen te krijgen. Hiervan houden we jullie dan ook op de hoogte natuurlijk!

Via de link rechtsboven "Hoe te sponsoren?" kan je meer lezen over de mogelijkheden.

Beste mensen, we gaan aan de slag en willen iedereen bij voorbaat bedanken voor hun steun op welk gebied dan ook!

Namens het bestuur van Stichting Kumbatio Nederland,

Yvette Boltze
Secretaris/Oprichter

terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland