KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Sportcentrum "Sportiom" 's-Hertogenbosch steunt Kumbatio
's-Hertogenbosch,  9 mei 2011
Het sportcentrum Sportiom in 's-Hertogenbosch gaat dit jaar onze stichting steunen met de jaarlijkse Spinning-marathon op donderdag 2 juni. Zo'n 40 leden van het Sportiom zullen 3-4 uur gaan spinnen voor een goed doel en dat is CRCI in deze! Dit is een geweldige sponsoractie daar de pers erbij zal worden gehaald. Iedere 'spinner' betaald deelnemersgeld en krijgt ook nog eens een sponsorformulier om daarmee sponsoren voor zichzelf te werven. Natuurlijk wordt er promotiemateriaal neergelegd en opgehangen over onze stichting! Om het nog extra te stimuleren, mag degene die het meeste geld ophaalt een maand lang gratis sporten. En wordt er niet meegedaan die dag, dan kan iedere bezoeker van die dag wat doneren in de "donatiebus". Ook krijgen alle deelnemers op het eind van de marathon een "goodybag" met o.a een formulier voor vrijwilligerswerk bij ons en een dankkaartje. Dit is toch helemaal geweldig!!

Dit idee is ontstaan doordat we vrijwilligers aan het werven zijn om naar Kenia te gaan. Toevallig zit er iemand bij die veel sport bij het Sportiom en wel wat meer wil betekenen voor de kinderen in CRCI en haar steentje bij wil dragen op deze manier. SUPER!!!

We zijn erg benieuwd wat de opbrengst zal zijn, maar ontvangen dit soort acties met open armen!! Dus ik zou zeggen: hou de website van zowel Kumbatio als van het Sportiom in de gaten deze maand!

terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland