KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Irene ziet haar vader eindelijk
's-Hertogenbosch,  2 oktober 2018
Niemand wist dat Irene er zoveel moeite mee had dat ze haar vader nooit meer gezien had sinds ze een babay was. Tot afgelopen augustus toen de emoties bij Irene teveel werden. Ze was zo intens verdrietig dat een paar goeie gesprekken met de counselor echt nodig was. 
Vanuit daar is geregeld dat we haar vader zouden zoeken en een afspraak met hem zouden regelen om Irene en haar tweelingzus Josephine te zien. Zo is ook gebeurd met de hulp van Alice, de social worker. 

Het was een behoorlijke reis van enkele uren om het huisje van hun vader te kunnen bereiken. Maar het was de moeite waard. Irene's vader, een neef, haar oma an haar oom troffen ze aan bij zijn huisje. Het was dus een mooie familie-ontmoeting. 

De bedoeling is nu dat we Irene en Josephine laten reintegreren met hun vader en moeder, maar daarvoor moet wel nog het een en ander geregeld worden. Ze moeten namelijk wel kunnen zorgen voor de kinderen. Kumbatio gaat uitzoeken wat hier de mogelijkheden voor zijn, met de bedoeling dat ze vanaf januari 2019 herenigd worden. 
terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland