KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Een terugblik op het sponsordiner 2016
's-Hertogenbosch, 12 november 2016
Het is alweer even geleden dat het sponsordiner is geweest: 17 september. De voorbereidingen starten zoals ieder jaar alweer in februari. Dit jaar hebben we het anders aangepakt vanwege het sponsordiner-lustrum. We zijn gaan samenwerken met Van de Plas Horecagroep die als voorstel had om het sponsordiner dit jaar in de Grote Kerk op het Kerkpleintje in hartje 's-Hertogenbosch te houden. Na alles goed overwogen te hebben wat daar allemaal bij komt kijken, hebben we besloten dat te doen. 
De uitnodigingen konden gemaakt worden, flyers en posters werden gedrukt en vervolgens konden we aan de slag met de gehele organisatie. Na 6 maanden waren we er dan klaar voor! Shawn, de manager van Kiota, was inmiddels ook hier in Nederland om onder andere te zien wat wij als Kumbatio allemaal doen om ervoor te zorgen dat de kinderen van Kiota gezond kunnen leven en een mooie toekomst tegemoet gaan.  "I'm impressed by what you do! It's a lot, a lot! I couldn't image all this!", merkt hij op. 
 
Dat het een succes is geworden bleek die avond wel. De tafels zagen er 'gelikt' uit, de ambiance was geweldig en er waren 88 gasten! Geweldig! De avond is ingezet om 17.30u waarna enkele vrijwilligers hebben verteld hoe ze hun verblijf in Kiota hebben ervaren. Ook heeft Shawn een presentatie gegeven waaruit bleek hoe hij zich met hart en ziel inzet voor Kiota. Verder hebben we allemaal een stukje mogen meedansen met Aboubacar! 

De gehele avond is vol gezelligheid verlopen, waarop we met een tevreden gevoel om 22.15u de avond hebben kunnen afsluiten.

We willen Antwan v.d. Plas (Van de Plas Horecagroep) heel erg bedanken voor zijn enthousiaste inzet en alle hulp die hij heeft geboden, de Grote Kerk voor het bieden van deze lokatie, Myriam Tijdink (Tijdink & Tijdink) die voor het eten heeft gezorgd en Aboubacar (Africa United) die voor het Afrikaanse dansgedeelte heeft gezorgd!

We zijn nu alweer bezig met na te denken over de organisatie van volgend jaar! Wil je hierbij betrokken zijn? Heb je zelf nog ideeën? Laat ze ons weten!



terug >>




Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland