KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Gefeliciteerd Kiota...!!!
's-Hertogenbosch/Thika,  3 september 2016
Hierbij een verslag van Shawn, manager Kiota:
 
Kiota is vier jaar oud geworden!!!! Dat hebben we groots gevierd!!
Op 9 augustus 2016 was het vier jaar geleden dat Kiota haar deuren opende voor de eerste 8 kinderen die hulp nodig hadden. Vier jaar later is Kiota écht gegroeid. We hebben nu 20 kinderen, 3 huismoeders, 1 huisvader en een manager.

Het is een geweldige reis geweest voor de Kiota familie. Het doet ons goed om de kinderen die ooit in nood waren omdat zij op jonge leeftijd wees zijn geworden, (sexueel) misbruikt zijn door hun familie of in grote armoede leefden, te zien lachen en hoop te zien hebben op een betere toekomst.
De kinderen wilden een groot feest om de vierde verjaardag van Kiota te vieren…en dat was het!!!

Iedereen werd vroeg wakker om te helpen met de klusjes. De oudere kinderen hielpen met het huis schoonmaken, terwijl de jongere kinderen samen met de vrijwilligers versieringen ophingen op het terrein. De huismoeders waren ondertussen druk met koken, met hulp van de buren.
Tijdens het werken stond er leuke muziek op en een grote tent die plaats bood aan 100 mensen werd op het gras opgezet. 

Na een tijdje was al het werk gedaan, het eten bereidt en het terrein versierd. Nadat iedereen zich had opgefrist, kon het feest beginnen!!!  
Het was een geweldig feest, waarop we veel hebben gelachen, spelletjes hebben gespeeld en lekker hebben gegeten en gedronken. Er kwamen veel mensen langs om deze dag met ons te vieren. De kinderen hebben ervan genoten, dat kan je wel aan de foto's zien!

We kijken uit naar een goed jaar vol van Gods zegeningen.


terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland