KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


WE ZIJN ER KLAAR VOOR!
's-Hertogenbosch,  7 november 2010
Poeh, poeh, we zijn er klaar voor! De Stichting Kumbatio Nederland heeft een officieel karakter gekregen door de statuten en de deponering bij de Kamer van Koophandel. Deze eerste stap is gezet met 100% medewerking van de Notaris Van Santvoort & Den Drijver-Pigmans te Kerkdriel. De samenwerking met deze notaris en het meedenken over de invulling van de statuten is op een bijzonder prettige manier gegaan. We beschouwen haar als onze eerste echte sponsor waarvoor onze dank groot is!

Het bestuur is samengesteld uit 6 personen waarover meer te lezen valt onder het kopje "Stichting Kumbatio". We staan er allemaal even enthousiast in en gaan er helemaal voor! Op dit moment zijn we vooral bezig met het afronden van de officiële zaken, zoals het aanvragen van een postbus, openen van een rekening en het drukken van briefpapier in onze huisstijl. Daarnaast zijn we flink aan het brainstormen over het opzetten van activiteiten en het zoeken van sponsoren waarmee de stichting zijn middelen binnenhaalt om het kindertehuis CRC in Thika te ondersteunen. Het is een hele kluif, omdat we gemiddeld € 2000,- per maand moeten binnenhalen. Waaruit deze kosten precies bestaan, is te zien in de bijlage aan de rechterkant van deze pagina onder "Budget".

Het opzetten en uitvoeren van activiteiten is hartstikke leuk om te doen. Je kan dan denken aan verkoop van ijskrabbers bij tankstations, rommelmarkten, kerstkaarten, webwinkel, benefietdiners, presentaties enzovoort. Verzin het maar! Alle ideeën zijn welkom! Dus als je dit stukje leest en je hebt zelf nog ideeën, laat het ons dan maar weten via het kopje "Contact".

Wij hopen op een leuke en prettige samenwerking met elkaar, met het kindertehuis aldaar en later andere projecten en natuurlijk met iedereen die ons hierin wil bijstaan, hetzij financieel, hetzij met andere ideeën!

Yvette Boltze
Secretaris/Oprichter 

terug >>


Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland