KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Aankondiging Sponsordiner 2014
's-Hertogenbosch,  6 juni 2014
Het is alweer een jaar geleden sinds we het Sponsordiner 2013 hielden in de Lachende Vis in Empel in samenwerking met Horecagroothandel Willie Robben. Het was een avondvullend programma met het Afrikaanse optreden, de veiling en natuurlijk een presentatie over Stichting Kumbatio zelf en haar weeshuis Kiota. Dit alles onder het genot van een heerlijk samengesteld 4-gangen diner bereid door professionele koks die zich hier ook vrijwillig voor in hadden gezet. Het was een zeer geslaagde avond met een mooie opbrengst!

Dit jaar zal het Sponsordiner op zaterdagavond 11 oktober plaatsvinden wederom in De Lachende Vis te Empel ('s-Hertogenbosch). Dus zet deze datum alvast in je agenda! Mocht je meer mensen in je familie- of vriendenkring mee willen nemen, breng ze dan ook alvast op de hoogte! 

Zodra we meer informatie hebben over deze avond, dan zal dit via deze weg verspreid worden. De setting van de avond zal ongeveer gelijk zijn aan vorig jaar, de invulling zal wellicht hier en daar worden aangepast. Maar daarover later meer! 

Wij kijken ernaar uit om jullie (weer) als gast welkom te heten op dit Sponsordiner 2014! terug >>
Sponsordiner 2014
 volgende >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland