KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Bedankt voor de steun!!
's-Hertogenbosch, 27 december 2013
We kijken terug op een geslaagd, mooi en gegroeid Kumbatio en Kiota in 2013!

Het is geweldig om te zien hoe de kinderen gegroeid zijn op zowel fysiek als psychisch gebied! Hiervoor doen we het! Naast de groei zelf zien we ook dat we hebben kunnen zorgen voor voldoende voedsel en water en de nodige andere voorzieningen om de kinderen te geven waar behoefte aan is. Vooral onderwijs wat zo enorm belangrijk is, is iets wat de kinderen met beide handen hebben aangegrepen. En wat zijn ze trots op wat ze behaald hebben!

De huismoeders Florence en Julia hebben ook weer getoond dat ze deze kinderen de aandacht en liefde willen geven die nodig is. In de maand september is hier een wasvrouw aan toegevoegd: Priscilla. Zij verzet enorm veel werk en is ook als een huismoeder voor de kinderen. Ook de huisvader Wilson die het zwaardere werk verricht, maar die als vaderfiguur veel voor de kinderen betekent, is iets waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Dit alles onder de hoede van onze manager Shawn. Hij zet zich met enorm veel passie in en is erg begaan met de kinderen. Het is zijn eerste echte baan en heeft zich ook veel ontwikkeld op veel vlakken waar je als manager voor komt te staan.

Natuurlijk vergeten we de vrijwilligers niet die in 2013 aanwezig zijn geweest in Kiota! Ieder van hen heeft zich op zijn manier ingezet voor Kiota. Of dit nou leuke activiteiten met de kinderen waren, muziek, kluswerk, voorlichting of dagelijkse bezigheden, elke vrijwilliger is van waarde geweest!! Daarnaast hebben we ook nog vrijwilligers hier in Nederland die zich inzetten om geld te genereren om Kiota voort te laten leven! Sponsoracties klein en groot worden opgezet en daarnaast is het vinden van een subsidie of het binden van bedrijven iets waar we allemaal mee bezig zijn.

Er is enorm veel tijd en energie gestoken om Kumbatio te laten zijn wat het nu is en daarmee onze Kiota-familie te geven wat ze nodig heeft!

Op de laatste plaats, maar niet de minste, zijn wij enorm blij met iedereen die in ons gelooft en daarom een periodiek of eenmalig sponsorbedrag heeft overgemaakt!!! Hopelijk kunnen we met elkaar door blijven gaan om Kumbatio in deze nog steeds opbouwende fase tot een succes te maken!!

Namens alle kinderen, Kiota-medewerkers en Kumbatio:

HARTELIJK BEDANKT VOOR ALLE STEUN NU EN IN DE TOEKOMST!

Dan rest ons nog te zeggen:

Een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2014 toegewenst!!

terug >>
Nieuwjaarskaart 2014

Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland