KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


ZEER GESLAAGD SPONSORDINER!!
's-Hertogenbosch, 21 juni 2013
Vandaag is officieel de zomer ingegaan en wat een prachtige dag om bekend te maken dat ons sponsordiner zeer geslaagd te noemen is!

Op zaterdag 15 juni vanaf 10.00u waren de koks al begonnen met de voorbereiding van het diner in de Lachende Vis. Daarnaast hebben we vanaf 12.00u de zaal ingericht en aangekleed. Om 17.00u kwamen de eerste gasten binnen, waarna de rest van de gasten al snel volgde. Tijdens het welkomstwoord zijn de gasten hierin meegenomen naar Kenia om te proeven van de cultuur waarna rond 18.00u aan tafel kon worden gegaan.
Tussen de gangen door was er een presentatie van Kumbatio, een veiling van prachtige Afrikaanse schilderijen en andere Keniaanse sieraden, Masai-schilderdoeken, slippers en mandjes met als laatste een geweldig optreden van Oumar en Nana die de ware Afrikaanse sfeer hebben neergezet met zang en dans waaraan alle gasten mee konden doen.

Iedereen heeft genoten van de culinaire gerechten die met veel aandacht zijn bereid door de koks die zich hiervoor vrijwillig hebben ingezet. Deze gerechten zijn door de zeer gezellige bediening op een professionele manier geserveerd. Ook zij hebben zich hiervoor vrijwillig ingezet! Zo ook de afwashulp!

Al met al een geweldige avond waarvoor we met name Willie Robben willen bedanken die de ingrediënten van het eten 100% gesponsord heeft en daarnaast ook Mario van Lith, eigenaar van De Lachende Vis, die de zaal, 2 personeelsleden en 35% van de drankomzet aan Kumbatio heeft geschonken!!

Natuurlijk hebben we dit gedaan voor Kiota waarvoor we met dit sponsordiner € 3250,- hebben binnengehaald!! Hiermee kunnen we de kinderen in Kiota bijna een jaar lang van eten voorzien!!
Alle gasten bedankt hiervoor!

GEWELDIG!!

terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland