KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Nieuwjaarsduik 2011 groot succes!!!
's-Hertogenbosch,  3 januari 2011

Allereerst de beste wensen voor 2011!!

Ja, ja, daar stonden we dan bij de zee van Scheveningen. De sneeuw was inmiddels in de afgelopen dagen gesmolten... gelukkig! Het voelde niet heel koud aan toen we met onze dikke winterkleding naar het festijn gingen. En het is een festijn!!!

Rond 11.30u liepen we het strand op. De opzwepende, energievolle muziek  maakte er een echt feest van. Overal zag je de oranje Unox-mutsen en handschoenen. Supergezellig!
11.45u... Nu moesten we toch echt uit de kleren. We waren met z'n vieren: Marleen Zuurman, Muriël Giesberts, Anne-Roos en ik, Yvette Boltze. Rudie Akkermans die helaas ziek was, was er niet bij. Hij heeft echter wel sponsorgeld binnengehaald. Marleen had nog 3 vrienden weten over te halen om zomaar mee te doen. Brrrr! Maar het zonnetje kwam door!
11.55u... Klaarstaan voor het lint....duizenden mensen!!.........

En jawel, om 12.00u ging het startschot!!! Daar gingen 10.000 man op de zee af!! AAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhh! BRRRRRRRRR!!! Help! Wat is die zee koud!!!!!! Na zo'n 30 seconden is iedereen er wel weer zo'n beetje uit. Snel terug het strand op, snel de handdoek om en dan valt het weer allemaal mee.... Uiteindelijk sta je met een heerlijk kop Unox erwtensoep in je handen. Lekker!

Deze sponsoractie was een geweldig succes! Met z'n vieren hebben we meer dan €1500,- opgehaald!

Sponsoren, BEDANKT!!!!
Volgend jaar weer!!
Als je ook mee wil doen, kan je je opgeven via onze site. Dit moet je een keer gedaan hebben!

Zie ook het fimpje op You Tube http://www.youtube.com/watch?v=M4onmkYOn-Uterug >>

<< vorige
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2020 Stichting Kumbatio Nederland