KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Een zeer geslaagde spinningmarathon!
's-Hertogenbosch,  8 oktober 2012

Ja, ja het was zover! Zondag 7 oktober zijn 23 man 3 uur gaan spinnen voor ons kindertehuis Kiota in Thika. Na een week of 4 voorbereiding voor de organisatie en om sponsorgeld binnen te halen, zijn de bestuursleden Cris, Yvette, Beaty, Rob (man van Beaty) en de moeder van Beaty een dag van tevoren urenlang bezig zijn geweest met het voorbereiden van de heerlijke keniaanse snack "Samosa". De volgende dag waren we om 10.15u paraat in Sportcentre Reflex om de allerlaatste voorbereidingen te treffen.

De spinners kwamen binnengedruppeld, ons kraampje met keniaanse sieraden, 'soapstone'-artikelen en de samosa's werd klaargezet. Het sponsorgeld werd overhandigd door iedereen en de administratie werd bijgehouden.
Twintig minuten later dan gepland, begon het eerste uur van de spinning. De instructies werden gegeven, een woordje werd gedaan door onze oprichter, de muziek ging aan en daar begonnen we!.... De instructeur zweepte de boel fanatiek en met veel motivatie op en hij wist ons allemaal op de juiste beat en op het juiste ritme mee te nemen in de dans van de spinningfiets. De liedjes van de jaren '80 leidden je zo door het eerste uur mee. Zelfs de vader van Beaty, die niet meer de jongste is, deed zeer enthousiast mee!!
Na enkele minuten pauze kwam de tweede instructeur om ons ook weer mee te nemen in zijn stijl van spinning en muziek om ons zo door het tweede uur te loodsen. Zitten, staan, zitten, langzaam met veel weerstand en weer snel met weinig weerstand, voorover buigen en weer terug. Allemaal voor de kinderen van ons kindertehuis!

Nog één uur te gaan... het derde uur ging in... eerst even van een of meerdere heerlijke samosa's genieten om vervolgens weer gauw verder te gaan. De eerste instructeur kwam terug met een stevige laatste uur.... De benen begonnen moe te worden, ook werd hier en daar een rug stijf....
Het laatste liedje klonk, Afrikaanse muziek... De Kenianen en vrijwilligers gingen nog één keer helemaal los... We hebben het gehaald!!!!

Voordat iedereen zich ging douchen, werd de laatste administratie bijgewerkt en werd het eindbedrag bekendgemaakt. Dat wil zeggen: het bedrag wat op dat moment bekend was, want ná de spinningmarathon is nog meer erbij gekomen!

Het bedrag op het einde van de spinningmarathon bedroeg:

€ 2329,- !!!

Het definitieve bedrag zal volgende week bekend worden gemaakt als al het sponsorgeld binnen is. Maar minder zal het niet worden!

Onze dank gaat uit naar:
Sportcentre Reflex, Maikel en instructeurs
Alle spinners
Rob en de ouders van Beaty (voor de samosa's en het meespinnen)
Iedereen die ons gesponsord heeft!terug >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland