KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


GESTART MET NIEUW WEESHUIS!!
's-Hertogenbosch, 15 juli 2012
Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Na een lange weg van een half jaar, is het dan eindelijk zo ver: Stichting Kumbatio Nederland heeft een nieuw weeshuis gevonden!!

In dit nieuwe weeshuis is plaats voor 20 kinderen, 4 vrijwilligers, 2 huismoeders en een manager. Per  augustus zullen er om te beginnen 10 kinderen zitten. We geven deze kinderen alles wat ze nodig hebben: voedsel, water, kleding, een heerlijk bedje, onderwijs en toegang tot medische voorzieningen. Wanneer alles goed loopt, gaan we over naar uitbreiding tot 20 kinderen.

Dit betekent voor onze stichting: werk aan de winkel!! Per maand is ongeveer €1250,- nodig bestaande uit huur, water, electriciteit, voedsel, schoolgeld en salarissen.

Vrijwilligers kunnen zich dus weer aanmelden voor een verblijf in dit huis voor een leuke en nuttige tijd. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor onze stichting zoals het opzetten van sponsoracties of andere manieren om geld binnen te halen.
Ook als bedrijf is dit een leuk project om in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen je in te verdiepen en te steunen.

Met elkaar kunnen we deze kinderen een mooie toekomst bieden!

terug >>
Poort
<< vorige
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland