KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Eerste sponsordiner voor herhaling vatbaar!
's-Hertogenbosch, 13 oktober 2011
Het sponsordiner wat op zaterdag 1 oktober 2011 is gehouden, is voor herhaling vatbaar. Het was voor de eerste keer dat Kumbatio deze actie heeft georganiseerd, waarbij is gebleken dat het enthousiasme hierover is toegenomen.
We begonnen met een welkomstdrankje en hapje, waarna iedereen de leuk ingerichte zaal mocht betreden. De koks hebben de hele middag druk en in een geweldig teamverband het gehele 4-gangenmenu bereid met een uitstekend hoog culinair resultaat. Tussen de gangen door werd er een presentatie gehouden en een veiling van wat Keniaanse produkten. Daarnaast schonk Stichting Vitalis Naturalis een groot aantal Stevia suikervervangende tabletjes waarvan de verkoop hiervan voor 100% voor Stichting Kumbatio Nederland is. 

Rond 22.30u werd de avond afgesloten met dank aan op de eerste plaats de koks, te weten Cor Burgerhof en Wouter Burgerhof. Daarnaast de gehele bediening door Mayke Burgerhof, Nienke Burgerhof, Thijs Burgerhof en de vriendin van Wouter: Cindy! Het gehele menu was professioneel en de bediening goed en gezellig!!
Daarnaast gaat onze dank uit naar de lokatie 't Klooster te Waalre die een ruimte bij hen ter beschikking stelde en alle medewerking hierin verleende bij alles wat nodig was voor het slagen van dit sponsordiner.
Tenslotte gaat onze dank uit naar iedereen die aan dit diner heeft willen meedoen om op die manier hun donatie te doen aan onze stichting!

Dit eerste sponsordiner heeft € 1320,- opgeleverd!!

Als volgend jaar alle gasten allemaal weer iemand meenemen om ook van dit heerlijke diner te kunnen genieten en daarmee de buikjes van de kinderen vullen, dan zal het sponsordiner uitgroeien tot een jaarlijks succes!!

terug >>
Veiling
<< vorigevolgende >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland