KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Succesvolle Wereldwinkeldag
's-Hertogenbosch, 17 mei 2011
Op 14 mei was Stichting Kumbatio met een eigen kraam aanwezig op de Wereldwinkeldag in Rosmalen. Deze dag stond in het teken van duurzaamheid en de zorg voor onze wereld. Samen met 5 andere kleinschalige goede doelen, duurzame bedrijven en de Wereldwinkel zelf stonden we van 10 tot 17u op een gezellige markt op de Driesprong. Er werd ook ter plaatse muziek gemaakt en gedanst. Een mooie kans om onszelf te presenteren en aan naamsbekendheid te werken!

Er kwamen heel wat geïnteresseerden langs, waaronder ook een aantal vrijwilligers die deze zomer naar het kindertehuis hopen te gaan. Leuk om kennis te maken met deze enthousiastelingen!

Er mocht op deze dag niets verkocht worden, maar in onze kraam konden mensen wel voor € 2,50 een wensballon de lucht in laten gaan. Hier deden aardig wat mensen aan mee, de totale netto opbrengst was ruim € 100! Via de site http://kumbatio.friendbook.nl kunnen vinders en wensers met elkaar in contact komen.

Behalve een mooi bedrag heeft de Wereldwinkeldag verder ook nog een samenwerking tussen Kumbatio en de Wereldwinkel opgeleverd. De Wereldwinkel wil ons namelijk helpen met het verzamelen van oude mobieltjes! Vanaf vandaag hangt daar een poster met de melding dat oude mobieltjes in de Wereldwinkel ingeleverd kunnen worden. Super!!!

Kortom, in veel opzichten een geslaagde dag. Hartelijk dank aan de organisatie van de Wereldwinkeldag voor deze mooie kans!

terug >>
De eerste ballon in Rosmalen voor CRC
<< vorige
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland