KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Wensballonnen Vrijmarkt Utrecht 30 april 2011
's-Hertogenbosch,  8 mei 2011
Op zaterdag 30 april hebben Yvette en een vriendin van haar (Brigitte) weer een actie op touw gezet. Brigitte had het idee en het plan en samen hebben ze het uitgevoerd als test.
De bedoeling was om heliumballonnen voor € 2,50 de lucht in te laten gaan met een wenskaartje eraan vast. Op het wenskaartje kon je je grootste wens invullen, aangeven wat je alle kinderen van de wereld wenst en wat je zou wensen als je een kind in Kenia zou zjin. Degene die het wenskaartje zou vinden, die kreeg op het kaartje de instructie om naar de website te gaan en via een link op de wens te reageren en met degene die de ballon gekocht had in contact te komen.

Het was prachtig weer en we hadden ons stekkie gevonden. We hadden een test van 50 ballonnen. Iedereen die zo'n ballon kocht, deed dat ook echt als bijdrage voor dit goede doel. Dus het was altijd weer gezellig tijdens het invullen van die kaartjes. Ook waren er kinderen die alleen de helium hebben wilde om daarmee het bekende piepstemmetje te krijgen. Ook prima, voor € 2,50 mocht je doen met de ballon wat je wilde!

Op het eind van de middag kwam een andere vriendin op het ludieke idee om met de overige ballonnen door het centrum van Utrecht te lopen en ze op die manier te verkopen. Top-idee! En zo hebben we de actie afgesloten.
Volgend jaar gaan we het grootser aanpakken, want het idee was als test geslaagd!

terug >>
Weer een ballon voor CRC de lucht in
<< vorigevolgende >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland