KvK-nr: 51171805   -   Rekeningnr. Rabobank: NL86RABO0158303962


Sharon B vindt haar opleiding erg leuk!
's-Hertogenbosch, 14 juli 2018
Sharon B heeft ons trots haar school laten zien waar ze het erg naar haar zin heeft. Ze volgt de opleiding "Tailoring" (kleermakersopleiding), en ze wil heel graag een massage-opleiding hierna gaan volgen. Ze heeft al een paar keer laten zien dat ze de techniek van masseren van nature in de vingers heeft. Als ze een kleermakerswinkel en een massagesalon erbij zou kunnen openen, dan zit komt het wel goed met haar. Maar eerste eens kijken hoe ze zich door dit eerste jaar heenslaat. 
Het was heel leuk om te zien dat ze o.a. naaimachines van 'Singer' gebruiken! Naaimachines die wij heel lang geleden gebruikten, komen bij hen nog goed van pas. Ook liet ze trots de gordijnen zien die ze gemaakt had voor de kantine. Ze zagen er echt heel goed uit! 
Ook al is Sharon B de eerste die het nest (Kiota) uit vliegt, we blijven haar op de voet volgen onder de paraplu van Kiota en Kumbatio. Daarnaast heeft ze steeds meer contact met haar oma, opa en oom waar ze verblijft tijdens vakanties. Op een gegeven moment zal ze helemaal op eigen benen kunnen staan en voor zichzelf kunnen zorgen. En daar doen we het voor!


terug >>
Voor het motto-bord van haar school
 volgende >>
Visie, missie & doel


Sponsor een kind
  
Vrijwilligers gezocht voor weeshuis in Kenia


Alle rechten voorbehouden © 2010 - 2019 Stichting Kumbatio Nederland